Corporate design / fotografie

Mee Drenthe

 

Functionele jaarplanner

 

MEE Drenthe biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een beperking. De organisatie werkt vanuit Assen en heeft 3 regionale centra. Er werken iets minder dan 100 mensen.

 

Hoewel de opdracht zich beperkte tot het maken van een leesbaar en toegankelijk jaarverslag zocht Aangenaam Ontwerp een oplossing die verder ging. Om medewerkers (nog) meer te betrekken bij de organisatie presenteerde we een idee om het (verkorte) jaarverslag te integreren in een gepersonaliseerde planner die tevens als naslagwerk dient. Er zijn gegevens in opgenomen van de regionale centra en de betreffende contactpersonen en bevat het een overzicht van medewerkers en van vergaderdata door het jaar heen. Bovendien is elke planner gepersonaliseerd door er een sprekend portret van de gebruiker in op te nemen met naamsvermelding.

 

De functionaliteit van de MEE jaarplanner zit hem vooral in het feit dat het gebruikswaarde heeft gekregen. Daarnaast is het (verkorte) jaarverslag leesbaar en toegankelijk conform de opdracht en is de informatie uit het jaarverslag gekoppeld aan de functionele inhoud, waardoor het verslag meer relevantie krijgt.

 

In de jaarplanner is per maand een thema opgenomen. Aangenaam Ontwerp verzorgt in huis de fotografie voor deze thema’s.

Gerelateerde projecten

Aangenaam Ontwerp

visuele communicatie

2000 - 2018 ©

 

Burg. van Heemstrakwartier 86

3731 TL  De Bilt

+ 31 (0)6 5022 8264

 

Home

Werk

Wat en voor wie

Contact

Shop